SNMH Logo


15/03/2018 - Iedereen woont graag in een propere buurt en wil minder betalen voor zijn afval. Maar hoe sorteer je op een correcte manier? Een alledaagse vraag die niet zo ma... meer>

06/03/2018 - De afbraakwerken van het voormalig rusthuis Kriekepitte, in de Voskenslaan 26 te Sint-Niklaas, om er nieuwe huurflats te bouwen, zijn gestart. HOE GAAT DE SI... meer>


1766 SOCIALE HUURWONINGEN IN SINT-NIKLAAS

17/04/2018 - Eindelijk een nieuwe woning!!!

De nieuwe huurders bij de SNMH komen de sleutel van hun huurwoning niet langer meer afhalen op het bureel. Nee, de sleutelafgifte gebeurt vanaf nu in de woning zelf.
Tegelijkertijd zal er samen een intredende plaatsbeschrijving worden opgemaakt. De werking van de verwarmingsketel en de thermostaat worden ter plaatse gedemonstreerd. De nieuwe huurders krijgen info over de huisvuilophaling, over het poetsschema van de gemeenschappelijke delen als het gaat over een appartement en over andere praktische zaken.
Vooraf aan de sleutelafgifte komen de nieuwe huurders hun huurcontract tekenen op het bureel van de SNMH. Dit gebeurt voor alle nieuwe huurders tijdens een gezamenlijke vergadering, waar de inhoud van het huurcontract en het huisreglement worden toegelicht. De rechten maar ook de plichten van de sociale huurder worden dan besproken.
De wijkagent is ook present op deze vergadering in het kader van de controle op domicilie.
De sleutelwoorden bij deze nieuwe werkwijze zijn meer info voor de nieuwe huurder, meer klantvriendelijkheid, betere service.


Een defect aan uw woning melden ? Gebruik de knop "Een herstelling aanvragen" rechtsboven deze pagina
Copyright © Keysoft-Solutions | IT by Dirk Verelst